neděle

Jak v Kii Cee´d udělat obrat o 180

Tonda si po delší době připravil opět článek, tentokrát z trochu jiného soudku.

Jelikož si Tonda pořídil novou káru, začneme tím, jak udělat v autě obrat o 180°.

Znáte to! Policajti před vámi a jediná volná cesta je za vašimi zády. Proto nasednete do auta a rychlým obratem se octnete čelem přímo proti únikové cestě. Tady je menší postup jak na to.
Jsou dvě varianty obratu:


- Při couvání – Zařaďte zpátečku a vyberte si nějaký bod přímo před vámi, nespouštějte ho z očí. A začněte couvat. Přidávejte plyn, poté otočte volantem o devadesát stupňů a zároveň zabrzděte. Musíte mít ovšem dostatečnou rychlost, abyste využili setrvačnosti auta. Nesmíte ale zapomenout, že vyšší rychlost než 70 km/h je nebezpečná a auto se může převrátit (z Kie se stejně víc nevytáhne)!
Po obrátce šlápněte na plyn a můžete si užít honičku jako vystřiženou z NFS: Most Wanted

- Za jízdy dopředu (je to krapet těžší, ale Tonda zvládá jak papír) – Opět se dostaňte na 70 km/h . Zařaďte neutrál, aby se motor nezastavil. Potom sundejte nohu z plynu a zatočte volantem o devadesát stupňů, přitom zatáhněte ruční brzdu.
Když se zadek auta otočí, vraťte volant do původní polohy a odbrzděte a jeďte dál.
Potom jen stačí přidat plyn.


In English:

Tonda after longer time readied again article, this time from a little other cask.
Since Tonda come off new truck, start by, how done in car spoil of 180 °.
Do you know it! Cops before you and only fairway be past your back. Therefore get in to the autos and fast in no time fall into en face directly against escapist way. Here's smaller progress how at it.
Are two variants mulct:

- at stern foremost – class with reverse and pick some point directly before you, no start him from eyes. A start back. Carry the hod gas, after it turn steering wheel about ninety steps and at the same time put on the brake. You must have indeed sufficient rate, so that availed inertia autos. Mustn't you but forget, that the higher rate than 70 kilometers per hour is dangerous and car is able to turn up (from Kia in the same way more heatless)!
After turn tread on gas and you can use man - hunt like shift joint from NFS: Most Wanted

- on the run forward (is that a lick more difficult, but Tonda manages how paper) – – again get on 70 kilometers per hour . Class with neutral, to motor don't stop. Then take down leg from flow and turn round steering wheel about ninety steps, at the same time cover hand brake.
When the back autos will turn, return steering wheel to the original position and field suppression and go on.
Then only be enough step on the gas.

1 komentář:

Čája řekl(a)...

Tak se koukám že vám jde "blog" doprdele