středa

Dívka na jednu noc

Doporučuji, abyste před tím s někým spali, protože jinak vám to dá zabrat. Ale pokud si troufáte…každopádně nejistota je svině. Dobře se loví i s kamarádem (ale bacha na něj, může si ulovit i tu vaši). A jedna důležitá rada: Nezamilujte se!

Doporučeným a osvědčeným lovištěm je diskotéka. Nezapomeňte na kondomy (jaké vybrat-viz. minirecenze). Ať máte jistotu, že nebudete otcem. Nesprchujte se (to už se tady taky řešilo), spodky se srdíčkama a můžeme vyrazit.

Na diskotéce si vyberte klidné místo, ze kterého můžete holky vočumovat. Až v tom budete zběhlí, nebude pro vás žádnej problém odhadnout, která dívka vám určitě dá. Před tím, než začnete uhánět oběť, zjistěte si, jestli tam není s klukem. Pokud nemáte volný byt vy, snažte se najít holku, která už pracuje. (Není to pravidlo. Mnoho studentek má volno na kolejích, nebo rodiče někam odjeli, apod.)

Oslovení vybrané dívky může být jakékoliv (Od „Co to piješ, má to pěkně hnusnou barvu.“ až po „Neznáme se odněkud?“). Pokud se chytne, jděte do ní. Pokud ne, holek je tu přece víc. Nejdůležitější otázka je: „Ještě bydlíš u rodičů?“ (Zjistíme tím, zdali má dotyčná volný byt. Pokud ne, rychle pryč!) Pozor! Neříkejte žádná osobní data! Telefon si vymyslete. Až budete u líbání, nasimulujte vzrušený dech a přitvrďte. Důležité je říkat, že ji milujete a že jste nikdy nikoho tak perfektního nepoznal. Hlavně se snažte dívku doprovodit domů. Musíte jít co nejdál! Ne před dům, ale před dveře bytu. Pokud se dívka zeptá: „Ty mě chceš jenom na noc, pak utečeš a já tě už nikdy neuvidím.“ Odpověď: „NE! To není pravda, mám tě fakt moc rád. (Ha Ha) Přece to, že mě pozveš dál, neznamená, že spolu hned budeme spát! O to mi přece vůbec nejde.“ Ale jde, jistě že ano! Dál je to jak v pohádce O Smolíčkovi. Jak vás pustí dál, buďte ještě chvilku hodní a pak začněte s líbáním, hlazením a svlékáním. Pořád opakujte, jak ji milujete a to jí pořádně dokažte! Nezůstávejte do rána a neprobouzejte se vedle ní. Raději utečte a slibte, že brzy zavoláte. Ha Ha.


For english visitors:

Advise, so that before by with somebody slept, because otherwise you it do for. But if dare uncertainty is bear. Well angle for and with friend (but bacillus no he, is able to bag and that your). A one important counsel: Do not love !

Recommended and tried hunting - ground is disco. Not forget that on condoms (what choose- see. mini - review). No matter what have you got certainty, that the won't you father. Not make shower (it already here so solve), pants with hearts and we can burst.

On record library pick out undisturbed place, from whose you can sexpots seiing. As far as at that will you proficient, won't to you any problem judge, which girl you certainly puts. Before it, than start sweep along victim, make certain, if there isn't with boy. Unless you have free flat you, try find girl, which already works. (it is not rule. Much co - ed has leisure to tracks, or parents somewhere left, etc.)

Address choice girls can be any (from „ what it drink, has it pretty villainous colour." after as much as „ ignore from somewhere?") . If will catch, go to the her. If no, girls is here yet more. The most vital question is: „ yet sojurn at parents?" " (find out by, whether has said free flat. If no, quickly away!) Warning ! Do not say any personal data! Phone think out. As far as will you near osculation, on dissemble excited breath and stiffen up. Important is say, that the she love and as though are will never anybody so perfect unknowability. Largely try girl see sb. home. Have to go what furthest! No before house, but before door flat. If girl will ask: „ you me do you want only nightly, then run off and I you never more business agent." " answer: „ NE! It is not truth, Shall I you fact much like. (hah hah) Yet it, that the me invite along, no entails, that the together at once shall sleep! O it me yet at all doesn't go." " but walks, surely don't you! Along is that a how in fairy tale O Smolickovi. How you will let go along, wake yet for a moment worthy and then start off by osculation, smoothing and uncoating. Always repeat, how she love namely her sadly prove! Do not stay to the stroke and do not get up beside her. Rather run off and promise, that the soon call. Hah hah.

Žádné komentáře: