pátek

Jak na rande podle Tondy

Pokud máte s holkou domluvený rande, stojí před vámi to nejtěžší. Sbalit ji. Proto zde Tonda přináší několikero rad, jak vše udělat aby to bylo dobře.

Než vyrazíte z domu, dobře se podívejte na to, jak vypadáte. Rozcuchejte si vlasy, za žádnou cenu se nesprchujte. Protože správný chlap má smrdět i z fotky! Pokud chcete utratit drobáky, kupte cestou červenou růži. Na rande nemusíte chodit včas. Jestli se holce líbíte, chvilku to přežije. Dívku přivítejte slovy „Ahoj, pěknej výstřih. Přinesl jsem ti tuhle kytku.“ Nakloňte se k ní a předejte jí růži. Vrhněte se na ni a zkuste jí dat pusu, ale pozor, ne vždy to vyjde. Dívka je překvapená a to je účel. Usmívejte se (klidně jak úchyl)! Se slovy „můžeme jít?“ vykročte do kina, restaurace nebo úplně jinam. Pokud nevíte o čem se bavit, zkuste třeba: jak ste kdy komu rozbili hubu, kolikrát za den hulíte a podobně. Pokud si holka stěžuje, že s ní bejvalej nikam nechodil, vaše odpověď bude „To je debil, to já bych s tebou šel kamkoliv.“ Další dobrá rada je: mluvte sprostě! To šíleně přitahuje, tak jako machrování. Taky se chlubte kolik ste měli holek. Pokud jste ji pozvali, zaplaťte a doprovoďte ji domů! Cestou domů jí řekněte básničku. (Máme doma kohouta, ten nám sere do kouta. Já mu říkám ty vole, běž se vysrat na pole!) Čím větší blbost, tím větší úspěch! Poslední pusa, ahoj a odchod. Tak a první rande máte za sebou.

For english visitors:

How on appointment after Tonda

If have you got with girl we've arranged appointment, faces you it hardest. Pack she. Therefore here Tonda bears manifold counsels, how everything do to it be right.

Than burst out, well have a look at it, how look. Ruffle hair, behind no price make shower. Because right sort has stink and from pictures! If you want spend change, compartment on the way red rose. On appointment you do not have to go in time. If girl like, for a moment it will survive. Girl welcomed say „ hallo, pretty neck. Brought am the here plant." " incline to her and hand over her rose. Run amuck on she and try to her data mouth, but heed, not always it will go out. Girl is surprised and that is purpose. Smile upon (composedly how deviation)! Say „ we can go?" go out to the cinema, restaurant or completely elsewhere. If doesn't know what amuse, try to possibly: how are when whom broken muzzle, how many times per day smoking and alike. If girl complain, that the with her ex - wife nowhere no went, your answer will „ It's imbecile, it I'd with you went anywhere." " next good advice is: use bad language! It fabulously draws, anyhow dab. Too pride oneself how much are have had girls. If are she invited, pay and accompany she home! Driving home her say rhyme. (shall we at home cock, that to us shit to the forge. I him will I tell you flat you crop, run have a crap afield!) Wherewith bigger idiocy, by bigger success! Last mouth, hallo and departure. So and first date get over.


2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Chcelo by to nejakej komentar . . .

Kačík řekl(a)...

To by mě zajimalo kolik holek si na to sbalil, takhle to vůbec nefunguje ňoumo! Buď seš fakt takový Magor nebo nechceš, aby to ostatním klukům vyšlo, takže parchant, no KLUCI hlavně buďte sami sebou, když budete nervozní vůbec to neuškodí aspoň si bude holka myslet, že o ní máte opravdu zájem a že se snažíte ze všech sil na ní zapůsobit. Věřte, že to ocení, pokud budete machrovat a mluvit sprostě nečekejte, že vás bude chtít ještě někdy vidět. Rande nemusí být noční můrou ;-) Nevím jak to vidíte vy! Ale podle mě tady TONDA napsal hovadiny.. promiň za ty nadávky Tondo, ale už konečně otevři oči.